Vergelijk Liberty Hotel Lykia bij 4 aanbieders

Prijzen en vertrekdata kunnen variƫren. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.
Meest geboekt bij:

powered by:

Kamers

Tijdens uw verblijf in Liberty Hotels Lykia heeft u de keuze uit de residence kamer of de village kamer. Beiden bieden een eigen scala aan faciliteiten aan.
De residence kamer is in theorie een resort in een resort. De kamers komen met een eigen badkamer en balkon of terras. Bij deze kamers zit een apart fitness centrum, een Quiet Room en de Blue Lagoon waar u rustig kunt zitten. Deze voorzieningen zijn beschikbaar als u in een residence kamer zit. Ook binnen de residence kamers zitten vier verschillende soorten kamers, afhankelijk van uw samenstelling en uw persoonlijke wensen.
De village kamer is perfect voor als u met het hele gezin op vakantie bent. U kunt kiezen uit een balkon of terras. Elke kamer komt met verschillende faciliteiten waar u uit kunt kiezen, afhankelijk van de samenstelling van het gezin. Komt u met een baby, dan kunt u kiezen voor een wieg. Heeft u een groot gezin, dan zijn er kamers met meerdere bedden, zodat u allemaal bij elkaar kunt zijn, terwijl u nog steeds in luxe leeft.

Beide kamers bieden in ieder geval de volgende faciliteiten aan:
Bad of douche
Internet
Minibar
Sateliet TV
Airconditioning
Kluis

Foto's


Vergelijk Liberty Hotel Lykia bij 4 aanbieders Bekijk prijs